Till senaste kommentaren

Finns det bara kycklingssoppan kvar i sortiment?

Hej. Det var ett tag sedan jag såg era soppor i butikerna i södra Stockholm där jag brukade handla dem under årets kallare del. Endast kyckling- och morotssoppan finns alltid men den är jag inte så förtjust i. På webbsidan visas också endast denna soppa med bild fast i texten nämns även de andra smakerna: halloumi- och linssoppa samt sötpotatis- och kycklingsoppa. Jag har för mig att fanns en till variant som hette rostad tomat- och kycklingssoppa. Har alla gått ut förutom kyckling- och morotssoppan? Ska det kommer nya eller satsar ni inte längre på just soppor? De var ju alla så smarriga.
Stefan

Kommentarer

 • Hej Stefan,

  Det stämmer att vi endast har kvar Kyckling och Morotssoppan i sortimentet. Tyvärr har resterande smaker utgått på grund av låg efterfrågan. Vi tar naturligtvis vidare din feedback till ansvarig avdelning.

  Ha en fin dag!
  Michelle
 • Håller med min namne Stefan! Saknar kyckling och sötpotatis!
  Stefan B
 • Efterfrågar också de andra smakerna!! Särskilt sötpotatisen men även halluomin.
  Peter
 • Efterfrågar också kyckling och sötpotatis soppan.
  Jessica Li
 • Hej,

  Vad roligt att det är så många som saknar våra andra soppor! Eftersom mattrender ändras och konsumenterna har nya smakpreferenser så tar vi sällan och relanserar en gammal produkt som redan tagits ur produktion.

  Vid många förfrågningar ser vi dock över möjligheten att börja producera den igen, så tack för att ni tog er tid att kontakta oss med visat intresse!

  Vi skickar vidare era önskemål och håller tummarna.

  Ha en fin dag!
  Michelle

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.