Till senaste kommentaren

Varför är det så mycket luft i era förpackningar till müslin och granolan?

.

Kommentarer

 • Hej Louise,

  Tack för din fråga,
  Produkterna måste av förpackningstekniska skäl packas med en viss mängd luft. Innehållet sjunker också ihop under transporten, och skillnaden på de båda produkterna är större vid förpackningstillfället än det är när det når fram till slutkonsumenten. För att undvika att förpackningen uppfattas som vilseledande anger vi vikt på framsidan av förpackningen, och produkten säljs också på vikt.

  Vänliga hälsningar,
 • Skitsnack, det är ca 50% luft i den och så mycket kan jag inte tänka mig att innehåller sjunker ihop. Alla vet att man gör så här därför att förpacknignen ska se större ut än på hyllan i affären och man ska tro att det är mer i den en vad det egentligen är.
  Henrik Olausson
 • Hej
  Helt ärligt är det bara skitsnack.Det finns massa lösningar, både på kort och lång sikt. Ni hade direkt kunnat minska höjden på förpackningen för att sedan åtgärda problemet på riktigt. Tro mig, jag har jobbat i 10 år med flingföpackningar och fyllare. Nej, år efter år säljer ni luft och bidrar med onödigt stora utsläpp från transport, slösar material och lurar konsumenterna med en svindyr produkt. Senast såg jag den för 140kr per kilo. Ni borde skämmas!
  Kan den som faktiskt är ansvarig kontakta mig?
  Micke
 • Hej Micke,

  Vi hjälper dig gärna med produktfrågor, men om du önskar någon form av ytterligare kontakt ber vi dig vänligen kontakta vår konsumentkontakt: https://www.orkla.se/kontaktformular/

  Ha en fin dag!
  Michelle

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.