Till senaste kommentaren

Varför använder ni inte er av ekologiska produkter?

Mvh
Isak
Isak

Kommentarer

 • Hej Isak,

  Tack för din fråga.
  Somliga ingredienser väljer vi att köpa ekologiska, men eftersom alla ingredienser inte är ekologiska i vår mat så skriver vi inte detta på förpackningarna. Vi har noga uppsatta riktlinjer för förekomst av rester av bekämpningsmedel i våra produkter. Vi synar varje råvara noga som vi lägger i våra produkter. Vi har exempelvis valt att inte använda gojibär eftersom vi ännu inte hittat en producent som vi tycker att vi kan lita på fullt ut.

  Vänliga hälsningar,
  Alexandra
 • Om ni nu är så kritiska som påstås så vore väl de första kriterierna att använda ekologiska produkter då behöver ni ju inte ägna någon tid att ”syna noga” då det redan gjorts. Dessutom blir hela er ”filosofi” med naturliga hälsosamma produkter många snäpp trovärdigare. Det första jag och säkert många fler med mig som vill livnära sig hälsosamt  kollar när man köper en produkt som utger sig för att vara hälsosam är just om den är ekologisk. Bra koncept men håller tyvärr inte pga denna så väsentliga detalj
  Lars Peter Bork
 • Hej,
  Håller med ovan. Sitter och äter en av era goda produkter. Men eftersom jag tänker börja äta helt ekologiskt 2022 (pga klimatet, min hälsa mm), så kommer jag behöva välja bort ert sortiment tragiskt nog.

  Hoppas på att få se några kravmärkta produkter från er på butikshyllan framöver…😊

  Mvh,
  Therese
  Therese

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.