Produkter

Dadlarna i era granola är så hårda, varför?

Kommentarer

  • Hej Sandra, 
    Tack för din fråga.
    Vi tillsätter dadlarna allra sist i müslin, och då är de fuktiga och saftiga. Men eftersom vattenhalten är betydligt lägre i flingorna drar de till sig fukt från dadlarna. Konsekvensen är då att de torkar och kan bli hårda. Vi beklagar att du har upplevt detta på ett negativt sätt. Jag kommer föra dina synpunkter vidare till våra produktansvariga. Ha en riktigt fin dag!
    Vänliga hälsningar
    Paulúns-teamet
  • De är ju stenhårda och kan förstöra tänderna. Synd när det annars är en fin produkt. Ta bort dadlarna! Helhetstänk!
  • Hej C,

    Vi tar med oss din feedback till vårt utvecklingsteam💚
    Bernadetta

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.